grannar

Bra grannar är berikande och lärande!

Att ha goda grannar in på knuten är faktiskt ganska viktigt. Många och långvariga relationer har ofta startat med de små trevliga samtalen då man varit ute i trädgården och påtat.

grannar-tulpanalle

Goa grannar

Det är ofta med grannarna du får hjälp med att laga någon maskin som går sönder, eller lånar en grästimmer, mjölk eller kollar på fotbollsmatcher med.

Med grannen är det alltid enkelt att göra det där spontana. Lite gott att dricka bara och lite snacks – Så är allt klart för ett härligt och lättsamt umgänge!

Alla är inte nöjda med sina grannar såklart, men de allra flesta trivs med ändå med sina grannar. Och delar mer än gärna med sig av tips och idéer samt självklart lite “bra” skvaller!

Med grannar kan man ju prata med om allt från trädgård, bilar & motorer, barnen, samköringar till träningar och matcher, olika fritidsintressen, politik, hus och bygge… ja allt.

Appropå bilar och motorer… jag skulle köpa min första nya bil, och min närmsta granne jobbar som bilmekaniker. Jag fick ju fantasktist fina råd kring den bilen jag även till slut köpte. Dessutom finns han alltid till hands om jag skulle behöva hjälp med den – Suveränt.

Få inspiration och motivation från den här passionerade och energiska bloggen emo82

Vill du veta hur du håller dina elektroniska prylar i toppform? läs då denna bloggen intelmodularserver

Dessa tips och råd ska vi även se till att dela med oss utav till dig – Så välkommen in ofta och håll för att hålla dig uppdaterad!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *