Väldigt länge sedan, hörni!

Hej alla glada!

Nu har det varit sjuuukt länge sedan jag skrev här och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Det har liksom inte funnits tid till bloggen varken före eller under semestern. Det var oerhört mycket att fixa med när det började dra ihop sig till vår resa till turkiet och min ledighet, så jag jobbade faktiskt mer eller mindre hela tiden. Sen sa det bara vips och så satt vi på planet ner till värmen. Turkiet var helt fantastiskt och verkligen precis vad vi behövde. Nu har vi fyllt på med D-vitamin och återhämtat oss från alla stress sedan i julas, känns det som. Ungarna hade det också fantastiskt och var verkligen på sitt bästa humör och beteende under hela resan. Till och med flygresan som var alldeles för sent klarade de utan minsta gnäll. Underbara ungar! ♥ Nu har vi landat i vardagen igen och idag började jobbet så smått igen. Jag har bestämt att bara jobba halvdagar den här veckan för att få en så mjuk start som möjligt. Himla skönt och smart faktiskt. Jag kom så pass långt i allt innan vi åkte så det går att ta det väldigt lugnt även när jag jobbar. Åh, det har helt enkelt varit en underbar semester fylld med mycket lek och bus men även välbehövlig avslappning!

mojito

Kommentera