Sjuka barn och sommardrömmar!

Hej alla glada!

Här hemma är det lite förkylningstider igen, då båda småttingarna har dragit på sig samma baciller. Det blir ju lätt så, när man busar lite väl mycket efter man kommit hem med alla skolkompisars baciller. Men det är helt okej, tycker jag. Feberan har börjat lägga sig hos båda, så nu är det mest bara täppta näsor och lite hosta kvar. Så jag är hemma och gör milkshakes och smoothies, allt de kan tänka sig att stoppa i sig. I kväll har jag lovat pannkakor till middag, och det ser jag faktiskt också fram emot, hihi! Medans de vilar om dagarna har jag nu börjat kolla lite alternativ inför semestern. Jag tänker att det kanske inte varit dumt att göra som brorsan i vintras och kolla upp några snabba lån och vilka villkor som hör därtill. För man vill ju gärna ha bokat semestern så snart som möjligt – så man inte missar de bästa priserna. Har ni bokat sommarsemestern ännu? 

seme

Kommentera