Nu är jag tillbaka igen!

Nu har äntligen det värsta på jobbet lagt sig och sjukdomar har seglat förbi. Det är bara maken kvar som precis börjat få ont i halsen och jag önskar verkligen att  det håller sig till han så att vi andra slipper bli sjuka igen. Det är så tradigt att gå runt med en förkylning hela tiden. Speciellt eftersom att vi ska upp till fjällen på söndag.

Barnen har sportlov och vi har bokat in en fjällenresa till Sälen med ett par vänner och deras barn. Det ska faktiskt bli jätteroligt. Jag själv är inte så duktig på att åka skidor och jag föredrar att åka i de mindre backarna som egentligen är för barn. Men ungarna älskar att åka skidor och även maken. Jag och Rosie har sagt att vi helt enkelt får ligga på spa hela veckan och sippa på martinis. Vad tror ni om den idén? Har hört mycket bra om Experiums spa!

martini

Kommentera