Man vill bara ha och ha

mont1

mont mont2

Jag känner att jag inte kan få nog av saker att ha nu. Vi har ju precis köpt kryssningsresan för dyra pengar, dessutom är dom lånade, och vi har köpt hem målarfärg för att måla om i köket. Nu har jag dessutom hittat en montclair soffa som jag skulle kunna döda för att ha i mitt vardagsrum. Dom är ju bara SÅÅ snygga! Det finns en hel serie, en tresitssoffa, fåtöljer och fotpallar att köpa. Dom skulle passa in så himla bra i mitt vardagsrum. Har en fondvägg som är mörkbrun och den här soffan skulle lyfta upp hela rummet. Ska kolla med Anders vad han tycker men jag vet nog redan vad han kommer säga. Han tycker att jag ska plocka fram mina väl undangömda sykunskaper och göra ett nytt överdrag till den soffan vi redan har. Den saken får vi nog bli två om.

kärringI helgen var det påsk. Vi har haft en otroligt härlig påskhelg faktiskt. I torsdags klädde barnen ut sig till påskkärringar och flög runt till grannarna och knackade dörr och gav ett påskkort. Dom kom hem med så mycket godis att vi var tvungna att ta undan lite! Jag vet hur dom är, dom bara äter och äter, det finns liksom inget stopp på dom. Sen slutar det med att dom mår illa och har ont i magen. I fredags gjorde vi inte mycket alls, vi var hemma och lekte lite och sen tog vi en lång promenad på eftermiddagen. På lördagen åkte vi hem till Anders föräldrar och firade lite påsk och på söndagen var det dags för mina föräldrar. Idag tänkte vi ha en liten bakdag. Vi ska baka nyttigt bröd. Jag tror att om barnen får vara med på bakningen så kommer dom tycka att det är roligare att äta det sen. Varken Alexander eller Linnea tycker speciellt mycket om nyttigare alternativ av bröd men jag ska försöka slussa in det så gott jag kan.

Tänkte testa det här receptet som kommer från Ida Wargs blogg. Vad tror ni om det?

Kommentera