Lyxar till det lite!

Hej allihop!

Det är ju inte ofta en sån som jag tar ett par timmar hemifrån, utan att göra ärenden. Men igår bestämde jag mig för att jag faktiskt behövde lite ensamtid. Inte länge, så klart, men ett par timmar. Så min kära make fick hålla fast i knottarna så de inte rev stället under tiden jag var borta. Jag valde att åka in till stan och först köpa en kaffe och sitta en stund på kafét, helt ensam. Det har jag nog inte gjort på .. jag vet inte hur länge. Efter jag druckit upp kaffet så gick jag faktiskt och gjorde naglarna, det har jag inte heller gjort på hur länge som helst. En sån vardagslyx som har blivit bortprioriterad. Men nu känner jag mig så himla ompysslad och fin, framför allt fin! Kolla vilken färg jag valde, tycker den var somrig!

naglar

Hoppas ni också mår bra, allihop!

Kommentera