Konstigt ljud från bilens bak

Jag är så trött på allt som har med bilar att göra. Ni som hängt med här ett tag vet om att det inte är allt för länge sedan bilen krånglade förra gången. Jag är så glad att jag har Anders som åtminstone har lite koll på vad som kan tänkas vara fel. Som vanligt köper jag mina reservdelar på nätet, men sen måste jag väl ändå kontakta en verkstad som kan göra jobbet. Vi sparar åtminstone några kronor, i alla fall om vi lyckats klura ut vad felet var. Hade det inte varit för att min arbetsplats ligger för långt bort hade jag minsann sålt bilen och börjat cykla. På så vis hade jag fått motion, sparat pengar och sluppit svära över något jag ändå inte kan göra något åt. Men ja, nu är bilägandet ett nödvändigt ont så det är väl bara att bita ihop.

En blå BMW

Kommentera