Hjälp varandra!

Vad skulle jag göra utan alla mina fantastiska grannar. Jag förstår inte grannar som håller på att bråkar med varandra istället för att hjälpa varandra när det behövs. Enligt min åsikt går det inte att ha för många hjälpande händer runt omkring sig, desto fler desto bättre! I gengäld så får ju dessutom jag hjälpa mina grannar när jag har möjlighet till det. Häromdagen hjälpte till exempel min granne John mig med att sätta fast en dragkrok på min bil och jag fick i gengäld bjuda honom på fika då han absolut inte ville ha något annat för besväret.

nya-vänner

Dessutom har jag fått många nya vänner i mina olika grannar som jag har haft genom åren och det är verkligen något jag sätter stort värde på. Oftast börjar det bara med några vänliga ord och glada leenden som sedan utvecklas till mer prat, en fika och har man tur så kan det så småningom leda till en väldigt nära vän.

Filmstjärna är något som alla kan bli. Enligt mig betyder ordet filmstjärna så mycket mer än att bara spela olika roller, nämligen en person som står i centrum och syns för att personen i fråga har gjort något fantastiskt bra. Så skulle jag  få utse en av mina grannar till veckans filmstjärna så skulle det definitivt bli Monica. Hon lyser upp med sin närvaro och har alltid ett snällt ord över, dessutom kan jag alltid lita på hennes hjälp i vått och torrt!

 

 

 

Kommentera