Biltrubbel med lyckligt slut

Att ha bra grannar som kan hjälpa en med lite av varje är verkligen något som man kan gynnas av i sin vardag. Detta blev åtminstone jag varse för någon dag sedan då min bil plötsligt vägrade att starta. Jag var på väg till jobbet och kan verkligen ingenting om bilar. Det innebar att jag stod där helt perplex, jag visste inte alls hur jag skulle hantera den situation jag hamnat i. Vad skulle jag göra?

I just det läget kom min granne förbigåendes. Vi har alltid haft ganska bra kontakt, men vi har aldrig umgåtts speciellt flitigt. Han tittade snabbt på min bil, öppnade sedan motorhuven och diagnosticerade problemet till att det var något problem med tändningen. Sedan tipsade han mig om att gå in på skruvat.se där man kan beställa bildelar till bra priser. Jag beställde därifrån och när de redan nästa dag anlände så hjälpte min granne mig att byta tändningen och lite annat. Sedan fungerade bilen perfekt och har gjort så sedan dess.

Så, nu gäller det bara för mig att komma underfund med hur jag ska tacka min granne. Jag har föreslagit att vi ska bjuda honom på middag i Stockholm, men min fru tycker inte att det är tillräckligt. Några förslag?

DownloadedFile-73

Kommentera