Att hitta den perfekta presenten!

Alltså .. varför är vissa människor så himla svåra att köpa födelsedagspresent till? Min syster fyller år om ett par veckor och jag kan inte komma på alls vad jag ska köpa. Det är så himla tråkigt med presentkort, men snart får jag bara ge vika och köpa det. Det handlar kanske om att jag har köpt presenter till henne i hela hennes liv, så jag har liksom köpt allt jag kan komma på. Eller nått. Jag blev tipsad av en kollega att köpa något på http://www.bloomify.se/, men jag vet verkligen inte vad. Ses det fortfarande som något av en förolämpning att köpa hudvårdsprodukter? Trots att man inte menar att hon har dålig hy, utan mer som en lyxpresent? Det är väl kanske det också, att hon är en väldigt lättkränkt människa. Hon tolkar liksom in saker i allt man gör som på något vänster förolämpar henne. Kanske bara ska köpa en parfym som jag vet hon tycker om eller något presentset som hon får tolka vad hon vill i. Har ni några bra tips? Hjälp mig … present

Kommentera